KR-Ociec napisał(a):Panowie, spokojnie; to temat: "Kobiety i motocykle"więc na imprę do "Malwi" to chyba tylko na 2oo wchodzi w rachubę ?

KR-Ociec napisał(a):"Malwi" : " ... u mnie będzie impreza (podobno) za rok 10 miesięcy i kilka dni..."
Dzięki za zaproszenie (w imieniu wszystkich)- tylko, żeby się przygotować: to będą chrzciny czy imieniny?
Za 10 mechów = sierpień/wrzesień ---> PASI !!!
![]()
Abek napisał(a):A jaka? Śląskie weselicho? ;> Bo jak tak to się pisze w Ciemno i już 5 dni urlopu załatwiamTam są mega imprezy
I my się z Malwi nie chcemy (chyba) integrować tak w dwójke no... Im więcej osób tym lepsza zabawa
![]()
nie wiem dlaczego ale ile razy piszę coś w tym temacie to wszystko co wychodzi spod mojego palca odbieram jakoś tak dwuznacznie haha

Malwi napisał(a):Abek cóż ja mogę... piszesz mało sprecyzowane teksty... to tak później jest

[SCH]Marcin napisał(a):Malwi, jak to ma być niby Twoje to chyba z noclegiem integracyjnym może być problemchyba że Twój przyszły mąż nie ma nic przeciwko... no właśnie... czworakątom?? pięciokątom??? czy może wielo...
![]()
jak coś to mów, zrobimy tydzień wcześniej panieński![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko Ty i... hmmm... chłopaki z forum
Malwi napisał(a):ale chciałam zauważyć, że do godziny zero... jest jeszcze dużo czasu

[SCH]Marcin napisał(a):a co myślisz, że ktoś się może w międzyczasie rozmyślić???
moro99 napisał(a):Ja - bo na pierwszych 10 postach tak to wygladalo a teraz ...
to wpadłam jak śliwka w kompot... chociaż to mogłoby być ciekawe doświadczenie. KR-Ociec masz kogoś konkretnego na myśli?KR-Ociec napisał(a):"Malwi"- tylko nie Ty !!! Bo weselicho Forumowe już masz zaklepane a to znaczy, że w razie "w" - wyznaczymy Ci "zastępstwo na okoliczność nieobecności Pana Młodego" a wtedy "kupisz kota w worku" i może być ZONK !![]()

Pewnie chodzi mu o Abka... Tak się do Ciebie paliłMalwi napisał(a):KR-Ociec masz kogoś konkretnego na myśli?
No Bardziej dopasować to się go już chyba nie damoro99 napisał(a):Zmienilem temat na "bardziej"

Malwi napisał(a):taaa i tak całe forum się wykruszyKR-Ociec napisał(a):ja odpadam, reszta Twoja !

Malwi napisał(a):tylko liczby parzyste[SCH]Marcin napisał(a):ja się nie wykruszę pod warunkiem, że lubisz trójkąty

[SCH]Marcin napisał(a):i może być czworokąt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość