Chciałbym napisać, że od zawsze podobało mi się jajko, jednak tak naprawdę to jeszcze pół roku temu nie myślałem, że będę robił prawko. Coś mi odbiło i postanowiłem polatać jednośladem.
Do brzegu.
Obserwuję allegro od dłuższego czasu - jakoś od listopada. Zawężam krąg poszukiwań do max 300 km od Trójmiasta - nie mam znajomego mechanika, więc koszt zabrania kogoś na całodniową wycieczkę też pożre trochę budżetu a i paliwo ostatnio też coś droższe od wody.
Skupimy się na "zgniłku" i wrzucimy ze 3-4 sztuki dla kontrastu.
Moto stoi 20 km ode mnie, był już wystawiony w listopadzie - ale po upłynięciu jednego ogłoszenia zniknął na zimowanie. Jest chyba w najbrzydszym możliwym kolorze - marzy mi się czerwony lub czarny - ale kolory to można wybrzydzać w salonie.
Nie oczekuję cudów i przy cenie 6 tys zostawiam sobie ok tysiaka na przygotowanie do sezonu. Oczekuję głównie, żeby moto nie zaskakiwał mnie dziwnymi kaprysami - czyli pozwolił mi się nauczyć chociaż trochę jeździć. Nie dopuszczam sytuacji, że będę jeździć na dziwnych oponach, będzie w określonych sytuacjach przerywał/gasł - już wolę, żeby był w obrzydliwym kolorze czy był porysowany.
1) Kandydat numer 1 - zgniłek. Jest blisko, cena nie jest niska - może kolor jest kluczem do sukcesu. Lepiej prosty sprawny zgniłek niż nie jeżdżący piękny trup (ma nawet ori czerwone wlepki pod znaczkiem)
http://allegro.pl/suzuki-gsxf-600-i2996444012.html
Uploaded with ImageShack.us
Będę wdzięczny za uwagi. Może ktoś zna, któreś z tych moto, może ma inne do polecenia. Jestem z Gdańska.
Pozdrawiam
Kuba
// Tak jak w moim poscie - prosze czytac regulamin