zaraz Ci wyznam miłość! jeszcze trochę!KR-Ociec napisał(a):- Zaczekam aż zgłodniejesz i sam wyjdziesz ! A wtedy będziesz mój !!!
a Ty tylko o jednym...Abek napisał(a):Ciekawe, że o lodzi nic nie wspomniałaś haha. Nie no <joke>
zaraz Ci wyznam miłość! jeszcze trochę!KR-Ociec napisał(a):- Zaczekam aż zgłodniejesz i sam wyjdziesz ! A wtedy będziesz mój !!!
a Ty tylko o jednym...Abek napisał(a):Ciekawe, że o lodzi nic nie wspomniałaś haha. Nie no <joke>
ech... no nie zrozumiałeś albo nie chciałeś zrozumiec...Abek napisał(a):No tak ale tak ze 3k km na południechociaż dzisiaj widziałem, że w Hiszpanii 3 metry śniegu miejscami... brrr

Tymon nie wiesz? głodnemu chleb na myśli...Tymon napisał(a):KR-Ociec, Co ty o tej pierzynie tak mówisz częstoZimno ci czy co?

ano... mógłby być... Abek takie pytanie masz włosy?? czyś łysy?Abek napisał(a):ale 15.V to ju ż mógły być, słońce, ciepło wiatr we włosach
Abek napisał(a):wiatr we włosach
KR-Ociec napisał(a):Podobno u motocyklisty wiatr we włosach to tylko wtedy, kiedy rozporek zapomniał zasunąć![]()
, czyż nie ???
KR-Ociec napisał(a):Może i nieelegancko ale w upały : JAKŻE WYGODNIE !!!
Tymon napisał(a):Trzeba uważać aby się w łańcuch co nieco nie wkręciło

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości