aaaaaaa.........właśnie że mamMalwi napisał(a):Biedroniowi chodziło o to, że nie ma rozporka...
no i się wydało... a taki piękny plan miałamSokol napisał(a):Abek ,Malwi chce bys troszke przypakowal i na zlocie zerwie z ciebie koszulke
to chyba nie chcę wchodzić w szczegóły...biedron napisał(a):aaaaaaa.........właśnie że mamMalwi napisał(a):Biedroniowi chodziło o to, że nie ma rozporka...

nie leją tylko polewają...Abek napisał(a):Jak leją to nie jedziemy

ale robisz ze mnie straszne babskoAbek napisał(a):Będę się tam "uzdrowiskował" po tym jak mnie Malwi "uszkodzi" :]

KR-Ociec napisał(a):- wiele kobiet jednemu mężczyźniew = żadna krzywda
- jeden mężczyzna wielu kobietom = dużo .............(zła?????) - no właśnie
ojjj ale Ci się zbiera, 100% dziewczyna, zapewniam Cię!!Abek napisał(a):Dziewczyna? No tutaj w pełni się z Tobą zgadzam (na zasadzie domniemania oczywiście)

MIŁA, SPOKOJNA i BARDZO GRZECZNA...Abek napisał(a):Malwi, Ty miła? owszem. Spokojna? Nie wiem (oby nie) Grzeczna? Się okaże...

zdecydowanie grzeCZna!!!biedron napisał(a):grzeszna
przepraszam i do tego niesamowicie SKROMNA!Tymon napisał(a):Znowu zapomniałaś dodać że skromna
nie pytajAbek napisał(a):Ciekawe co będzie jak mi się nazbiera

nooo bez przesadyAbek napisał(a):Skromna? To taki oksymoron w stosunku do kobiety

Abek napisał(a): Auć... już mnie boli...
ojjj będzie bolało!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości