To rycerz będzie z "orężem" a białogłowa "przyjmie atak otwartą piersią" -
Że się tak poetycko wysłowię, hę, hę, hęęę .......

tylko gdzie ten rycerz... na białym koniu jeszcze się dowiem...KR-Ociec napisał(a):To rycerz będzie z "orężem" a białogłowa "przyjmie atak otwartą piersią" -![]()
![]()
Abek napisał(a):aaa nic nie napiszę bo już wiedzę jak Malwi ostrzy coś tam co wygląda grożnie i ma 3 zęby

a to tak nie jest, że to płeć silna powinna chronić niewiasty...??KR-Ociec napisał(a):Prawda, "Malwi", że nie spietrasz???![]()
sprytne, pod kilkoma warunkami... że bramę da się obalić, a żołnierze będą na tyle silni, że dadzą sobie radę z takim wyzwaniem.Abek napisał(a):Ja tam zamiast atakować "piersi" to w kluczowym momencie "oblężenia" uderzyłbym w "bramę" co by hmm żołnierze do środka wpadli. I zamek zdobyty.

też się zastanawiam nad tym od dłuższego czasuKR-Ociec napisał(a): gdzie ( do czego? ) to doprowadzi
ale co to za rycerz na przemalowanym, brudnym i nie wiem jakim jeszcze koniu... rycerz ma być rycerzem!KR-Ociec napisał(a):A rycerz niekoniecznie na "białym koniu" może być przemalowany? - że tak uwspółcześnię ???

to ja nie mam prawa głosu, no trudnoKR-Ociec napisał(a):Z tą białogłową - przenośnia literacka ponieważ tylko zamężne kobiety miały "prawo głosu" w dysputach (docenienie pozycji kobiety z mojej strony) - cnotki zmywały gary w kuchni

nie będę się sprzeczać, zapewne masz większe w tym doświadczenie niż ja... ^^KR-Ociec napisał(a):A co do bramy - nie ma twierdz nie do zdobycia !

a jednakAbek napisał(a):To nie może być przypadek...![]()
![]()
eee stalowe... stalowego rumaka to i ja mam w garażu... baa nawet w liczbie podwójnejKR-Ociec napisał(a):"Malwi" - RYCERSTWO obecnie ujeżdża "stalowe rumaki" a one mogą być w różnych kolorach w tym przemalowane również, co nie znaczy, że brzydkie - wręcz przeciwnie !
(inna rzecz, że tego drugiego to dotykać nie mogę heheheheKR-Ociec napisał(a):A w kontynuacji twierdzy - przysłowie:
- każda potwora znajdzie swego amatora !
i zwycięstwo załatwione
anoo, a zemsta jak wiadomo jest słodka, moja na pewno będzie miała smak karmeluKR-Ociec napisał(a):Ps.: "Abek" - jak widzisz i ja staram się nagrzebać sobie. Obu nas będezie bolało

dobrze, że macie marzeniaKR-Ociec napisał(a):Abek, żeby "Malwi" pokazała (!!!???) - NA CO JĄ STAĆ !!!- oczywiście to musimy SKYPA uruchomić jako aplikację na Forum

dobrze, że tak do tego podchodziszAbek napisał(a):Oj tam oj tam takie gadanieKażde marzenie można zrealizować jeżeli okoliczności są sprzyjające

Abek napisał(a): Miałem napisać "wracajmy do tematu cycków"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości