Abek napisał(a):, że coś tam wie z kątowni... Gdzie to jest?
koło prostowni za pisakownią na żwirowni
Abek napisał(a):można by było jakieś przekazanie zorganizować
no w sumie można
Abek napisał(a):, że coś tam wie z kątowni... Gdzie to jest?
Abek napisał(a):można by było jakieś przekazanie zorganizować

Kuba, bez takichKUBA-GSXF napisał(a):Lewmichał,dopiero co skumałem ,ze ty robiłeś gdzieś w Lublinie obszyciedobrze ,zę sie jarnełem bo bym dzis w temat uderzał w Rumi ,troszkę by się zdziwili:)

lewmichal napisał(a):Trochę się zeszło, ale w końcu odebrałem kanapę. Jak dla mnie rewelacja. Oceńcie sami:
Kanapa
lewmichal napisał(a):Tak jak wcześniej pisałem, cena 250.

woznyman napisał(a):puść zdjęcia jak skończysz
duży to kłopot z takim profilowaniem? jakiego materiału będziesz używać?

Maciek K-ce napisał(a):A ktoś robił w mariomoto?? Bo dzwoniłem tam i cenę mają "troszkę" większą niż 350 zł (za obniżenie, profilowanie oraz wkładkę żelową zażyczyli wstępnie 450 zł) i jestem ciekaw czy się opłaca...
Aztek napisał(a):Poniżej znajdziesz link do zdjęć gdzie jest motorek z tą kanapą
http://gsxf.pl/viewtopic.php?t=5080
requiem5 napisał(a):
jak dostanę kanapę którą będę mogła rozebrać na części pierwsze (bo tej co mam mi szkoda) i zobaczyć (pomacać) z czego to dokładnie jest zrobione, twardość, elastyczność itp. to odpowiem czy duży problem z profilowaniem.
Do uzyskania pożądanego kształtu planuję wykorzystać piankę konstrukcyjną, wkład żelowy wziąć z poduszek stosowanych w wózkach inwalidzkich chyba, że gdzieś znajdę taniej wkład żelowy. Pod tyłek antypoślizgowe coś i oczywiście nieprzemakalne.
Oczywiście, że wrzucę foty z mojego dzieła, chyba że mi wyjdzie lipa
szydlas napisał(a):Jeżeli potrzebujesz kanapę na oględziny, to mam jedną powiedzmy "zapasową" od dużego jajka. Jest rozdarta w dwóch miejscach i planuję ją oddać do zakładu jakiegoś, w Warszawie słyszałem dobre rzeczy o Wersonie, aczkolwiek nie korzystałem osobiście jeszcze i nie wiem jak kształtują się tam ceny. Dlatego z racji uszczuplonego budżetu póki co, mogę Ci ją pożyczyć na oględziny.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości