Air Show 2009 Radom

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Air Show 2009 Radom

Postprzez kosa1022 » czwartek, 27 sierpnia 2009, 19:53

Czy ktoś się wybiera?
A tutaj jest program imprezy.[/b]
kosa1022

Postprzez DiElektryk » czwartek, 27 sierpnia 2009, 23:53

Chciałem polecieć w sobote ale coś chętnych brak no i ponad 300km po nie ciekawych drogach z Wro :P
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez ZiGi » piątek, 28 sierpnia 2009, 10:45

PozytywnieZakreconyWariat się wybiera ustawia się z ludźmi z Forum Motocyklistów. No i Mikan z tego co widziałem na Shout'cie.
Ostatnio edytowano piątek, 28 sierpnia 2009, 10:45 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez kosa1022 » piątek, 28 sierpnia 2009, 18:32

Ja jade w niedziele bo w sobote ma padać. A droga z Wrocka do Piotrkowa to nie jestem pewien ale jest chyba niezła a dalej też spoko.
kosa1022

Postprzez Mikan » piątek, 28 sierpnia 2009, 19:40

Dokładnie ruszamy z Orlena w Jankach i chyba bedzie parę osób bo i na forum Bandita też się tam ustawiali przed 9 rano w niedziele. Może i ja jeszcze kogoś wyciągne :)......Żeby tylko nie padało :/
Mikan

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 30 sierpnia 2009, 21:31

Mikan, My w końcu polecieliśmy z McDonaldsa na okolo 21 moto(podzieleni na dwie grupy)...szkoda że nie wymieniliśmy się nr telefonów to byśmy się jakoś złapali....a widziałem troche jajec.Polecieli z nami tez ludzie z Polish Bandit Crew... :fuck:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Mikan » wtorek, 1 września 2009, 17:51

No szkoda, nie miałem czasu wejść na forum tak to moze bym się zoriętował i w końcu ruszyłem sam z Orlenu i ze 2 Bandity zajechały chwile przede mną. Fajnie sie jechało tylko impreza raczej nie wyszła i nie chodzi nawet o ten wypadek tylko o brak organizacji. Dwie godziny stałem po bilet do kasy :/
Mikan

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...