Malwi napisał(a):KR-Ociec ominąłeś zdjęcia moich nóg!!! ojjj nieładnie!
jakby były twoje to pewnie by nie ominął

Malwi napisał(a):KR-Ociec ominąłeś zdjęcia moich nóg!!! ojjj nieładnie!

tu nie ma co porównywać! takie nogi, że łoooo ho ho ho! Poza tym oglądanie tylko w wersji lajf i tylko z odległości 2mKR-Ociec napisał(a):Malwi, - to zapodaj (!!!) PORÓWNAMY![]()
![]()

Zalukać z 2m to mogę na Moto

miło mi!! w końcu ktoś mnie docenił, dziękiKR-Ociec napisał(a):"Malwi" - terrorystko !![]()
ojjj to już jest wyższa szkoła jazdy, o tym wszystkim co pisałeś wszystko jest jak w najlepszym porządku 10/10KR-Ociec napisał(a):A porównanie "faktury" powierzchni, spr. głębokości elastyczności, reacyjności na "bodźce zewn.", itd..... ???
musisz uwierzyć na słowo 
przeczytałam, że tylko tutaj jesteś niewierny Tomasz... a już się chciałam cieszyćKR-Ociec napisał(a):"Malwi" - nie tylko jam tu "niewierny Tomasz"![]()

hmm... chwilowo mi wystarczy facet, który mnie wymasuje, ale nie pogardzę facetem, który będzie mi gotował, sprzątał po sobie, spuszczał deskę od wc z resztą sobie już poradzę samaAbek napisał(a):Czekaj czekaj... Malwi czy Ty szukasz wiernego faceta? ;>
Poza tym prosta zasada, jak facet nie jest wobec mnie wierny, to niby czemu ja mam być wierna?

idea jest taka samaAbek napisał(a):opuszczać deskę bo spuszczać to wiesz co można
ważne, żeby wc było zamknięte! taaaa obiecanki cacanki...Abek napisał(a):Dajcie jej flaszkę i co tam zechce
taaak? a Ty taki znawca kobiet jesteś?Abek napisał(a):Obiecanki cacanki to standardowy zabieg kobiet a nie mój
aż się boję...Abek napisał(a): Jak mówie to daje

Malwi napisał(a):taaak? a Ty taki znawca kobiet jesteś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości