Malwi, ja obiecuje

Malwi napisał(a):a Ty myślisz, że ja co nie strasze aktualnie
uważaj, uważaj bo jak się admiralicja dowie to już nie będzie tak wesołoAbek napisał(a):KR-Ociec, zapomniałem jak ma na imieDo dziś dnia jestem pod wrażeniem nazwania mnie Sławkiem haha, że o szefowaniu forum nei wspomnę

hmm pod spodniami nie widać tych nóżekKR-Ociec napisał(a):"Malwi" - z takimi nogami, jak widziałem, NIEMOŻLIWE abyś straszyła !![]()
?? co chciałeś napisać?Abek napisał(a):Malwi, myślę, że straszysz od święta, tudzież ...a nie ważne
taaaa już widzę siebie jadącą na moto w spódnicy... chociaż zastanawiam się nad kupieniem butów na obcasie...Abek napisał(a):Malwi, spodnie zawsze można zdjąćlub zamienić na spódnicę
aaaa co mi tam lubię być wysoka o poranku... zawsze jest szansa, że nie tylko ja będę zaspanaAbek napisał(a):A coś o poranku chciałem napisać czy coś ale się powstrzymałem hehe

hmm no jak zwał tak zwał, efekt taki samAbek napisał(a):Malwi, lub nie wyspana haha.
to masz bujną wyobraźnię! ja sobie tego nie wyobrażamAbek napisał(a):Ja jednak potrafię sobie wyobrazić Ciebie na moto w spódnicy.![]()
![]()
więc spódniczka i szpilki na moto odpadają 
Abek napisał(a):KR-Ociec, to raczej byłby raj na ziemi
ale za to jakiej!!!KR-Ociec napisał(a):"Abek" - z powodu jednej kobiety?ZARTUJESZ !!!
ech nooo nie da rady! mini może by się znalazła. chociaż to też rzecz wątpliwa, ale butów brak, kurteczki też nie mam, za drogi biznes.KR-Ociec napisał(a):Malwi, no to się przekonamy - ale jak wskoczysz w MINI na Moto !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości