ja nie mam tatuaży 
Abek napisał(a):Malwi napisał(a):ja nie mam tatuaży
Jak to nie?
A jak nie masz to znaczy, że jeszcze ich nie masz
Malwi, stereotypy trzeba zwalczać........zrób sobie dziarę, zrób sobie dziarę, zrób sobie dziarę, zrób sobie dziaręMalwi napisał(a):a jako przyszła potencjalna pani nauczyciel takich cudeniek na łapkach mieć nie powinnam

BiEdRoN napisał(a):Malwi, stereotypy trzeba zwalczać........zrób sobie dziarę, zrób sobie dziarę, zrób sobie dziarę, zrób sobie dziaręMalwi napisał(a):a jako przyszła potencjalna pani nauczyciel takich cudeniek na łapkach mieć nie powinnam

Malwi napisał(a):to tak żeby mi się kierunki nie myliły??
KR-Ociec napisał(a):Malwi, to zrób sobie TAM, gdzie pomimo tego i tak do pracy Cię przyjmą

Abek napisał(a):a kto by tam chciał jej pięty oglądać xD

KR-Ociec napisał(a):Abek napisał(a):a kto by tam chciał jej pięty oglądać xD
Abek, po "nitce" do "kłębka"
) i będę taka super wykształcona, mądra i w ogóle, to Wam odpisze coś na ten temat...Abek napisał(a):Malwi, to ja już nie będę na forum zaglądał bo takich mocnych okularów nie produkują hryhry
Doktorat? To brzmi dumnie

Malwi napisał(a):spoko załatwię Ci dobrego okulistę... :p
Przemyślenia po dzisiejszym brykaniu...
KR-Ociec napisał(a):Malwi, - oni po prostu musieli mieć NIEZŁY UBAW i żaden NIE BYŁ W STANIE Ci pomóc![]()
========================================Przemyślenia po dzisiejszym brykaniu...
Nie- doczytałem: BRYKANIU czy BZYKANIU ???![]()
![]()
KR-Ociec napisał(a):No i "Malwi" strzeliła nam focha![]()
![]()
![]()
NIE SPRZEDASZ !!! Bo takiego funu z latania nie da Ci żadne b(-r;-z)ykanie , ha, haaa![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości