Nazywam się Paweł znajomi wołają na mnie Maniek lub jak w nick-u Pchel.
Swoja przygodę z motocyklami zacząłem ok rok temu kiedy to zdałem prawo jazdy kat A.
Od tamtej pory nie jeździłem lecz od dnia wczorajszego to uległo zmianie gdyż jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego jajka z 1998r. Motocykl zakupiłem od znajomego w pełni przygotowany do sezonu w stanie idealnym
U mnie parę otarć motocykl lekko zdarta powłoka lakiernicza i pęknięty prawy kierunkowskaz , który już zamówiłem
O mój nowy nabytek planuję dbać i obchodzić się z nim jak z "jajkiem" , wiem że motocykl jest prosty w obsłudze i nie ma w nim technologicznych fajerwerków dlatego większość podstawowych napraw itp. planuję przeprowadzać samodzielnie zresztą mam całkiem niezłe warunki ku temu , a ponad to za płotem mieszka kolega mechanik zapaleniec motocyklowy więc jakoś wspólnymi siłami damy radę .
Niebawem dorzucę awatara i kilka fotek GSXF.
Dodam jeszcze, że od dłuższego czasu czytałem zamieszczane posty na forum jednak postanowiłem zarejestrować sie gdy będę już posiadaczem moto.
O sobie więcej to wiosen mam tyle ilu można sie doliczyć w nicku , moje zainteresowania to od teraz na pewno motocykle ich obsługa itp. ponad to sport dużo sportu tj. gimnastyka sportowa i jazda na rowerze.
Na chwile obecną to chyba wszystko pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów .