i "malutki kamerzysta"
i "pan posiadam wszystko"
, nie wiem czy przy takiej ekipie da się coś ukryć
Abek napisał(a):Aż mnie ściska ze mnie nie będzie. Mam w firmie szkolenie które zdaniem wszystkich świętych u mnie jest "ważne potrzebne i bardzo drogie". Generalnie jak powiedziałem ze mam inne równie ważne plany na ten weekend to się dowiedziałem że decyzja należy do mnie ale i ze nie ma ludzi niezastąpionych. Ot taka sugestia moich szefów k**** jego mać. Może uda mi się dojechać do Was w niedziele chociaż się przywitać i chwile padać. Wyszło jak wyszło

JenJer napisał(a):woznyman, nie wiem czy przy takiej ekipie da się coś ukryć![]()
![]()

yoseph napisał(a):Halo przepraszam? mogę jeszcze się dopisać do listy ? Wpadłbym w piątek wieczorem:) Namiot, psiwór i wszystko do przeżycia mam

Tymon napisał(a):Potwierdzam przyjazd w piątek wieczorem

, co by w sobotę wyjechać
JenJer napisał(a):Nawet sobie nie wyobrażacie jak wam zazdroszczę tego spotkania![]()

JenJer napisał(a):Nawet sobie nie wyobrażacie jak wam zazdroszczę tego spotkania![]()

nie wiem już sama woznyman napisał(a):Najbardziej tej upojnej nocy coś czuję

JenJer napisał(a):woznyman napisał(a):Najbardziej tej upojnej nocy coś czuję
nie molestować mi żona, bo jak dorwę w swoje ręce to "jajka" ukręcę![]()

JenJer napisał(a):woznyman napisał(a):Najbardziej tej upojnej nocy coś czuję
nie molestować mi żona, bo jak dorwę w swoje ręce to "jajka" ukręcę![]()

ogórek napisał(a):JENJER kur... jestem zły, odebrałem dziś szarfę i zjeba...mi napis napisali mi razem nie zapominamy,teraz myślę co z tym zrobić.myślałem żeby oddać, ale na jutro niema szans oby gościu zrobił nową.myślę żeby wstawić kreskę o tak NIE-ZAPOMINAMY ,tak to wygląda na obecną chwile.![]()
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2d ... bd6a9.html

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości