KSW

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

KSW

Postprzez firefox » sobota, 12 grudnia 2009, 11:11

Siedzialem i czekalem przed TV ale warto bylo :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=stwcvPvMG4Q&feature=popular[/youtube]
Ostatnio edytowano niedziela, 13 grudnia 2009, 00:09 przez firefox, łącznie edytowano 2 razy
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez zolwik » sobota, 12 grudnia 2009, 12:47

A ja sobie obejrzałem dziś w necie (wczoraj brak dostępu do tv).
Takiej walki jeszcze nie widziałem 40pare sek. :roll:
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez Rychu » sobota, 12 grudnia 2009, 18:53

Ja powiem szczerze, ze ta walka przypominala walke karkow z jakies wioski zabitej dechami. Ogladalem wczesniejsze walki i tam bylo widac spryt i jakas technike, ktora mogli ocenic pozniej sedziowie itp. Natomiast Pudzian polecial po bandzie i nie bylo widac zadnej techniki tylko napier*****. Takie jest moje zdanie.
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez firefox » sobota, 12 grudnia 2009, 20:16

Rychu uprzedziles mnie, bo ogladalem dzis powtorki i powiem Ci ze mam podobne zdanie. MMA to polaczenie sztuk walki a jak dla mnie to wygladalo jak bijatyka uliczna...

Poszedl na niego z nogami i sila i tyle.

W sumie Pudzian ma zakontraktowane 4 walki, ma jeszcze 3. Jesli te trzy walki beda z lepszymi przeciwnikami niz uczestnicy BigBrothera to moze byc cienko, jesli techniki nie bedzie mial.
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Pit » sobota, 12 grudnia 2009, 22:15

Niezły koks musi wciągać Pudzian, że takiego agresora łapie ;) No musieli mu dać kogoś takiego żeby ta cała kampania reklamowa przyniosła skutki jak dla mnie komerche z tego zrobili, na widowni w pierwszych rzędach mroczki herbusia foremniak... no totalne nieporozumienie i nic wspólnego z MMA. Nazwijmy rzeczy po imieniu to był expresowy wpierdol i tyle, no cóż liczy się wynik bo to nie jazda figurowa.
Pit

Postprzez Nyuno » niedziela, 13 grudnia 2009, 03:00

I o to chodziło, szybki wpierdol i po sprawie. Dokładnie czegoś takiego się spodziewałem i dokładnie w taki sposób chciałem widzieć Pudziana. Jak ktoś chce sztuki, to niech idzie do muzeum :diabel:

Brawo Pudzian :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez dosiek77 » niedziela, 13 grudnia 2009, 13:13

Tak jest. Chodzi o to żeby wygrać a nie popisywać się techniką.
dosiek77

Postprzez Byniu » wtorek, 15 grudnia 2009, 21:39

na wiejskiej zabawie pewnie by to nie wystarczyło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: he he ciekawe kto będzie następny :?:
No risk no fun
Byniu

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 15 grudnia 2009, 23:13

Byniu, Następny będzie firefox i PIT84 :brawo:
MMA to zwykla napierdalanka.Technika liczy sie u kogos kto zawodowo uprawia jakas sztuke walki.Tutaj poszla siła,a wiadomo ze nic boksera z nóg nie zwali jak mocne low-kicki.
Jak zwykle znajduja sie znawcy wszystkiego.... :diabel:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » środa, 16 grudnia 2009, 11:11

Ja myślę, że tu nie chodzi o to czy ktoś się zna, tylko jak zwykle znajdą się marudy ;)
Krótka piłka: jeżeli ktoś uważa, że Nejman ma zajebistą technikę, a Pudzianowski jej nie ma, to ja się pytam wprost: co mu po tej zajebistej technice, skoro leżał na deskach jak bezbronne dziecko zwinięty jak embrion :)

Regulamin tych walk mówi m.in. o tym, że jak sędzia zauważy, że jeden z przeciwników nie broni się już inteligentnie, to ma prawo przerwać walkę. Tak też było w tym przypadku.
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 16 grudnia 2009, 12:01

Nyuno, Tutaj akurat Najman sam klepal w mate zeby sedzia przerwal walke.W sumie mu sie nie dziwie.Tak czy siak z zadnym nie chcial bym wejsc do ringu :roll:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez firefox » środa, 16 grudnia 2009, 12:10

Nyuno napisał(a):Ja myślę, że tu nie chodzi o to czy ktoś się zna, tylko jak zwykle znajdą się marudy ;)
Krótka piłka: jeżeli ktoś uważa, że Nejman ma zajebistą technikę, a Pudzianowski jej nie ma, to ja się pytam wprost: co mu po tej zajebistej technice, skoro leżał na deskach jak bezbronne dziecko zwinięty jak embrion :)

Regulamin tych walk mówi m.in. o tym, że jak sędzia zauważy, że jeden z przeciwników nie broni się już inteligentnie, to ma prawo przerwać walkę. Tak też było w tym przypadku.

Ale Ty jestes pierdola saska:

1) Nie Nejman tylko Najman
2) Nie, ze nie broni sie tylko klepal w mate chcac przerwac walke
3) Nie znawcy i nie marudy, liczylem na to, ze ta walka troche potrwa i bedzie mozna zobaczyc (jujitsu lub karate, ktore cwiczyl Pudzian przez x lat), chcialem po prostu zobaczyc Pudziana czego nauczyl sie przez 2 miechy cwiczen, czyli jak potrafi walczyc np w parterze. Zrobil jak zrobil wygral i chwala mu za to, ale ja mam swoje zdanie, ze liczylem na cos wiecej z jego strony.

Nie pasuje Wam moje zdanie, napiszcie, ze sie z nim nie zgadzacie a nie zaraz obrazliwe komenatrze.....

Wkurwia mnie juz to, ze nic nie mozna powiedziec, nie mozna miec odmiennego zdania.
Ostatnio edytowano środa, 16 grudnia 2009, 12:11 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez ZiGi » środa, 16 grudnia 2009, 12:24

A poza tym prywatnie Najman z Pudzianem mieli na pieńku, więc to w sumie taki prywatny wpier...ol tylko że na wizji :P
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Nyuno » środa, 16 grudnia 2009, 17:07

Obraziłem kogoś? Bo jakoś nie wiem, gdzie i kogo.

A a propos Twojego pkt. 3 - widziałeś, co robił w parterze :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez BiEdRoN » czwartek, 17 grudnia 2009, 00:22

ZiGi napisał(a):więc to w sumie taki prywatny wpier...ol tylko że na wizji
za fajna kase :roll:
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Postprzez Byniu » sobota, 19 grudnia 2009, 17:42

biedron napisał(a):za fajna kase :roll:

AMEN :D

Pozytywny jeśli Chłopcy by wzięli w tym udział :paluj: osobiście bym zbierał na wieniec ;) :diabel: rzecz jasna dla Pudziana hi hi

edit ZiGi:
Nie cytujcie wielokrotnie :niepitol: :paluj: :red:
Ostatnio edytowano środa, 30 grudnia 2009, 18:17 przez Byniu, łącznie edytowano 1 raz
No risk no fun
Byniu

Postprzez dosiek77 » niedziela, 27 grudnia 2009, 11:09

dosiek77

Postprzez Pit » niedziela, 27 grudnia 2009, 22:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oDw3tUuoLpM[/youtube]
Ostatnio edytowano środa, 30 grudnia 2009, 18:19 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Pit

Postprzez jacus-87 » wtorek, 29 grudnia 2009, 21:47

Ten Najman nic nie zaprezentowal.... w stojce balbym sie z nim stanac, ale w parterze mysle ze za wielkich umiejetnosci nie mial. a tym bardziej takich aby dobrze wykonac duszenia czy balachy;) bo na to jednak potrzeba troche techniki i czasu aby prawidlowo przyswoic;)
jacus-87

Powrót do HYDEPARK