ShoSho napisał(a):Siemanko,
Propozycja programu spotkania,
Piątek 27.10
Przyjazd - Zakwaterowane - Czas Wolny / Ognisko i disco
Sobota 28.10
Od godziny 9/10
1. Zwiedzanie Ruin Zamku Mirów ---> 0 PLN
2. Eksploracja Jaskini Głęboka ---> 16 PLN
3. Zwiedanie Ruin Zamku Smoleń ---> 0 PLN
4. Obiad Pizzeria Toscania Hucisko
5. Paintball ---> 40 PLN ( w cenie sprzet: 100kulek, bron, rekawice, maska, kombinezon - osoby powyzej 190cm wzrostu prosze o zabranie wlasnej garderoby)
kolejne 100 kulek koszt 15zł, Czas Gry okolo 2/2,5h
Powrot na kwatere - Czas Wolny / Ognisko i disco
Niedziela 29.10
Wykwaterowanie
Dla chetnych zwiedzanie zamku w Olsztynie k. Czestochowy ---> 8 PLN
KOSZT NOCLEGU przy 14 osobach - 44 PLN / doba, oczywiscie na miejscu cos sprobujemy ponegocjowac
W razie pytan, zastrzezen, rad prosze pisac smialo !!!

Abek napisał(a):Lista obecnych już zamknięta? :>

ShoSho napisał(a):Florek ciesze sie ze plan sie podoba, a wódka jak wodka wszystko sie wytrabi

ogórek napisał(a):ok. sho sho i ja będziemy w Radomiu o 12 godz , gdzie się spotykamy konkretnie ?

Andrzejo4 napisał(a):Drodzy koleżanki i koledzy ja niestety miałem dzisiaj ślizgai jajeczko jak na razie się nie nadaje do jazdy. Szczęście w nieszczęściu takie że już jest koniec sezonu i będę miał czasu na naprawę przed kolejnym sezonem. Miłej zabawy wszystkim życzę i do zobaczenia w przyszłym roku
.

Andrzejo4 napisał(a):Drodzy koleżanki i koledzy ja niestety miałem dzisiaj ślizgai jajeczko jak na razie się nie nadaje do jazdy. Szczęście w nieszczęściu takie że już jest koniec sezonu i będę miał czasu na naprawę przed kolejnym sezonem. Miłej zabawy wszystkim życzę i do zobaczenia w przyszłym roku
.

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości