Mamy w dwóch lokalizacjach zamówione domki, niestety w okolicy nigdzie nie można było znaleść miejsca żebyśmy wszyscy się zmieścili, w tym terminie co zaplanowaliśmy wyjazd odbywają się podobno zawody wędkarskie. Lokalizacja 1."Domki pod Batem "Łączki 71, 4 domki na ok 16 osób. Lokalizacja 2 "Bieszczady Fajne Miejsce "dwa domki na 12 osób również w Łączkach. Niestety jedna lokalizacja od drugiej jest oddalona o ok 1 km.
Pora już co ustalić co do wyjazdu . Jadący z Warszawy i okolic jak się umawiamy na wyjazd o której ruszamy i skąd , którą trasą ? w google map sprawdzałem są trzy warianty dojazdu . Trasa
1.Warszawa-Otwock-góra Kalwaria -Kozienice-Sandomierz-Kolbuszowa-Sanok-Lesko .Czas przejazdu 5;38 i 386km.
2.Warszawa -Janki-Grójec-Zakrzew-Orońsko- Skarżysko- Kamienna- Mielec- Lutcza- Sanok -Lesko .Czas 5;25 i 405 km . 3.Warszawa-Janki -Grójec- Zakrzew -Orońsko- Iłża- Ostrowiec Świętokrzyski -Nowa Dęba- Lutcza -Sanok- Lesko. Czas 5;27 i 402km. W razie wyboru opcji 2lub 3 będziemy mogli umówić się z grupą z Radomia i Łodzi .
Jabol rozmawialiśmy tel. proponujemy trasę nr. 1 czyli w stronę Kozienice , Sandomierz . Zbiórka o godz 9 w tym miejscu stacja Orlen PUŁAWSKA 554 https://goo.gl/maps/QaX2G1bfYAQECxBq7 Jesli nie macie lepszego pomysła , czekamy tam do 9.30 i jedziemy . Kogo możemy się spodziewać ?
Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie!
Godziny wyjazdu jeszcze nie dogadaliśmy, wstępnie ustalana jest godzina 8-9 dokładnie ugadamy się w połowie tygodnia. Dziś widziałem się z Shosho, najprawdopodobniej będzie on na nas czekał w Górze Kalwari. Julian mieszka obok, Paweł dojedzie do mnie na Grochów, Michał Maju pewnie też dojedzie do mnie.Z Ogórkiem myślę że też się spotkam u mnie. Jak ktoś by chciał jechać z nami to umawiamy się na Ostrołeckiej 16 Tj. Praga Południe.
Lukasz to jak będziesz w tym tygodniu na kebsie to wpadaj na bajerę. Kiedyś Wiatrak też był mój ulubiony, teraz wolę kebsa z Chatta Wariata z Mińskiej lub Targówka. Wyślę tobie na pw mój nr telefonu.
Ogórek jak chcesz to możesz i wcześniej wpaść na jakąś kawę z Rudą.