kyrtap87 napisał(a):bboy4, za ile kupiłeś chcesz sprzedać
Nie nie chce sprzedać - W tej chwili poleruje wszystkie plastiki , zmieniam świece i olej z filtrami.
Przygotowuje ją do sezonu - Chce zobaczyć jak się będzie jeździć i wtedy zdecyduje czy wracam do klasy 600 czy zostawiam sobie R1 na jeden sezon i wtedy sprzedawał będę na koniec sezonu...
Generalnie nic nie wiem jeszcze o jeździe tym moto - Nie wiem jak się będzie prowadził , ile będzie palił oraz czy nie będzie dla mnie zbyt brutalny nawet przy przelotowych trasach...
Generalnie chcę spróbować ale nastawim się na sprzedanie jej po jakimś czasie - Jak się przejade określe czy sprzedaje jeszcze w sezonie czy po sezonie...
Docelowo chciałbym dojść do Hondy CBR F41 600 - Uważam że ten sprzęt jest poprostu dla mnie najbardziej odpowiedni (już jeździłem).
Aha - za ile kupiłem - Nie chce podawać konkretnej kwoty , ale wystarczającym określeniem będzie to że do kwoty ze sprzedaży Jajka dołożyłem równe 1000zł.
Wydatki jakie mnie czekają abym uważał że R1 jest gotowa do jazdy i aby wyglądała tak jak ja tego chce ( rysy , otarcia) to koszt całkowity około 800zł. (w tym już zawarte są koszta oleju z filtrem i świec)
Rejestracja 200zł - Czyli łącznie Stan Perfect R1 to około 2000zł dołożone do kasy ze sprzedaży Jajka....
Ostatnio edytowano niedziela, 14 lutego 2010, 15:46 przez bboy4, łącznie edytowano 2 razy