firefox napisał(a):Moze udziele niekompletnej odpowiedzi, ale ja kupowalem motocykl ktory nie mial OC. Nie mialem z tym zadnego problemu bo od razu na drugi dzien poszedlem wykupic ubezpieczenie (z tego co pamietam powinno byc tego samego dnia co data z umowy kupna sprzedazy). Przeglad tymbardziej zaden problem bo on nie jest obowiazkowy. Jednak na potrzeby rejestracji przeglad zapewne bedzie potrzebny.
Budzik napisał(a):przeglad obowiazkowo przy rejestracji, a nie mozesz dac panom na przegladzie flache czy po porstu w lape aby dali ci pieczatke?
Budzik napisał(a):co do oc to z tego co wiem, to nie obchodzi cie to ze niema oc, poporstu po kupnie, musisz wykupic oc, a poprzedni wlasciceiel musi uzupelnic skladke aby byla ciaglosc oc
a nie ma w gdyni czy 3m kogos z forum kto ma takie plecy?
Budzik napisał(a):ale wtedy znajdzie sie miejsce ostatniego ubezpieczeniai to stare ubezpieczenie przyjdzie juz d zolwika bo jest nowym wlascicielem. jak ja kupielm moto to oc hjeszce bylo, i zanim sie skonczylo dostalem list z pzu ze sie konczy oc i ze gratuluja zakupu i czy nie chce miec u nich dalej oc i wiliczyli mi skladki itd
jaki stan rozebrany na czesci pierwsze??zolwik napisał(a):lecz nie posiada badań tech. w dodatku jest do remontu
Budzik napisał(a):a nie ma w gdyni czy 3m kogos z forum kto ma takie plecy?

biedron napisał(a):jaki stan rozebrany na czesci pierwsze??zolwik napisał(a):lecz nie posiada badań tech. w dodatku jest do remontuBudzik napisał(a):a nie ma w gdyni czy 3m kogos z forum kto ma takie plecy?
biedron napisał(a):daj znać : który rok, kiedy skończył się przegląd, zarejestrowany jako zabytek??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości