I Ogolnopolski zlot Jajek

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Wybor lokalizacji i terminu (po jednym glosie na miejsce i termin):

Ankieta wygasła niedziela, 17 maja 2009, 08:33

6
9%
7
10%
21
31%
Termin: Czerwiec
16
24%
Termin: Lipiec
17
25%

Liczba głosów : 67

I Ogolnopolski zlot Jajek

Postprzez firefox » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 17:28

Sluchajcie, w zwiazku z tym, ze temat zginal smiercia naturalna trzeba go odswiezyc i dlatego proponuje takie rozwiazanie, szybkie i skuteczne:

- Prosze o wpisywanie konkretnych propozycji odnosnie miejsca i terminu zlotu (dajemy sobie tydzien czasu)

- po tygodniu czyli 4 maja zostana uruchomione dwie ankiety (miejsce, termin) z najbardziej konkretnymi i akceptowanymi wsrod komentarzy odpowiedzimi (ankieta na kila dni + wiadomosc do wszystkich na maila, dojdzie rowniez do tych co nie sa aktywnymi uzytkownikami forum)

Zakonczenie ankiet planuje na 15 maja i oglosic wyniki. Nastepnie zostanie rozpoczeta organizacja zlotu oraz jesli bedzie duze zainteresowanie poinformowanie mediow (gazety).

Jesli cos pominalem prosze o poprawke, mam nadzieje ze wkoncu ruszymi z tematem.

Prosze o podawanie konkretnych terminow i lokalizacji
Ostatnio edytowano sobota, 30 maja 2009, 00:12 przez firefox, łącznie edytowano 5 razy
firefox

Postprzez Loku » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 19:54

Czy to jest kontynuacja tego tematu naszego forumowego spotkania, co go omawialiśmy na zewnętrznym czacie kiedyś, dawno temu?
Loku

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 19:56

Nie tak dawno, bo wczoraj z Mikim o tym gadałem :) Ja proponuję nad Zegrzem podwarszawskim albo w Ostródzie nad Drwęcą.
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 20:04

Loku, dokladnie, Ty skladales chyba propozycje na czacie konkretna, wiec jesli mozesz prosze powtorz tu.

Niuniek, proponuje propozycje skladac w formie:

Proponowany termin:
Proponowane miejsce spotkania:
Atrakcje oraz opis miejsca:

Podana wyzej forma pozwoli zachowac pewien standard wypowiedzi i ulatwi czytanie.
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 20:29

OK to jak zbiorę więcej danych, to tak też uczynię.
Obrazek
Nyuno

Postprzez Miki » wtorek, 28 kwietnia 2009, 00:24

Niuniek, Zegrze jak najbardziej fajne miejsce, no ale czekam na propozycje, ja się dostosuję. 8) 8)
Miki

Postprzez firefox » wtorek, 28 kwietnia 2009, 06:11

Po pierwsze, Miki spelnilem Twoja prosbe, startujemy z organizacja zlotu :)

Po drugie, widze ze kazdy teraz pisze na Niunka niuniek ;)

Czylui niuniek ma nowa ksywke ;)

A teraz wracajac do tematu

Proponowany termin: maj/czerwiec, ewntualnie na II zlot koniec sierpnia
Proponowane miejsce spotkania: Ustka nad morzem(nie jest to srodek polski)
Atrakcje oraz opis miejsca:Lato, piekne kobiety i morze, sa tam moi rodzice wiec moze da sie cos zorganizowac.

To tak na szybkiego i zebym nie byl z pustyki rekoma. Uwazam jednak, ze na I zlot lepiej jesli to bedzie mniej wiecej srodek naszego kraju, aby kazdy mial w miare blisko
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » wtorek, 28 kwietnia 2009, 11:53

Nie mam nowej ksywki, bo Niuniek jest zdrobnieniem od Niunio czyli tego, co piszę Nyuno. Wszystko się zgadza ;)

Proponowany termin: 11-14 czerwca
Proponowane miejsce spotkania: Zegrze
Atrakcje oraz opis miejsca: Wielkie fajne jezioro, łodzie do wynajęcia, kupa miejsca (sporo otwartych przestrzeni), niedaleko stolica, więc i paradę można zrobić.
Obrazek
Nyuno

Postprzez Loku » wtorek, 28 kwietnia 2009, 20:17

Proponowany termin: po czerwcu
Proponowane miejsce spotkania: Bronisławów - jezioro sulejowskie
Atrakcje oraz opis miejsca: Ośrodek Łysego z wystarczającą infrastrukturą: plaża, łodzie, smażalnie ryb, boiska do siadkówki plażowej, las, przestrzeń, fajne domki i jest gdzie namiot rozłożyć, bar, duży na impreze z wiekszą ilością osób.

Niestety nie bede mógł póki co zająć sie organizacja jedynie mogę załatwić kontakt.
Loku

Postprzez kosa1022 » środa, 29 kwietnia 2009, 14:54

No co Ty Loku chcesz nas tak zostawić samych sobie nie rób nam tego :cry:
kosa1022

Postprzez firefox » poniedziałek, 4 maja 2009, 15:22

W zwiazku z tym, ze do dzis sa w zasadzie 3 propozycje to przedluzamy termin skladania propozycji do 10 maja jako termin ostateczny.
Obecne propozycje:
- Bronisławów - jezioro sulejowskie
- Zegrze
- Ustka

Terminy:
glownie czerwiec
Ostatnio edytowano poniedziałek, 4 maja 2009, 15:22 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
firefox

Postprzez tes » piątek, 8 maja 2009, 18:15

Ja jestem za Zegrzem. Termin obojętny (oby tylko weekend)
tes

Postprzez firefox » sobota, 9 maja 2009, 10:02

Dzis popoludniu uruchamiam Ankiete....

Uruchomiono, prosze o oddanie 2 glosow po jednym na Lokalizacje i termin.

Aha i jeszcze jedna sprawa, lokalizacja ktora wygra, to organizacja zajmie sie osoba ktora zglosila propozycje :)
Ostatnio edytowano niedziela, 10 maja 2009, 12:53 przez firefox, łącznie edytowano 2 razy
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez luks » niedziela, 10 maja 2009, 20:04

Fajnie, że ktoś wymyślił taki zlot jajek:) Jade jak w dym i mam nadzieje, ze do Zegrza :) Mam dla was takie info, że 26-29 czerwca w Mikolajkach jest Rajd Pucharu Świata. Wszystkie trasy są w okolicach Mikolajek a baza w Mikolajkach. Na pewno bedzie na co popatrzec, tym bardziej, ze będą najlepsi rajdowcy jak np Loeb. To raczej bedzie najwieksza impreza jaka miala miejsce wlasnie w Mikolajkach. Do tej pory był rajd Polski co roku i nie było gdzie palca wsadzic tyle ludzi.. Nie wyobrazam sobie co bedzie na tym rajdzie.. Jak by był ktoś chętny to możemy zrobić przy okazji jakiś mini zlot na tej imprezie(oczywiście poza konkursem tego zlotu, który jest teraz w trakcie glosowania). W takim wypadku, już musiałbym się mocno postarać żeby znalezc dla "NAS" jakies miejsca noclegowe bo niektórzy rezerwowali już rok temu.. Jak jesteście chętni to znajde coś do spania..

Firefox pewnie, ze polatamy ! Jestem w Mikolajkach albo Olsztynie i moge się wypuścić dalej chętnie. Moge wpaść w Twoje strony ewentualnie.. Np. do Zegrza .. A jak Chcesz przyjechać w moje strony to zapraszam tylko dokladnie musimy sie zgadać co, jak i gdzie i jakie dziewczyny :) Wiec czekam na propozycje
Pozdrówki
luks

Postprzez firefox » niedziela, 10 maja 2009, 21:24

Ja czesto jestem w Kadzidle, kolo Ostroleki :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez luks » poniedziałek, 11 maja 2009, 07:09

Pasuje Kadzidło, ode mnie to bedzie ze 100km. wiec jak bede w domu to w kazdej chwili praktycznie moge wyskoczyc. Teraz środę mam wolną więc jak coś to możemy sie tam spotkać i pojezdzic po tych terenach. W srode bedziasz tam?
luks

Postprzez Łysolek » poniedziałek, 11 maja 2009, 07:22

Panowie na privie sie umawiajcie, temat dotyczy zlotu a nie wspólnego latania ;)
Łysolek

Postprzez luks » poniedziałek, 11 maja 2009, 07:52

Dobrze szefie:) Fire pisz na priva..
luks

Postprzez Rychu » poniedziałek, 11 maja 2009, 08:24

Oj Fire... ja nie mam kiedy polatac:P
I co by nie bylo to widzielismy sie w piatek:P

Pozdro :)

Wybralem lipiec bo nie wiem jak bede mial sesje w szkole.. a cos czuje, ze moze sie przedluzyc... ;/
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez firefox » poniedziałek, 11 maja 2009, 09:01

Zegrze wygra bez apelacyjnie, ale walka leb w leb z terminem :) Dzis wygrywal juz czerwiec a teraz juz lipiec :P
Ostatnio edytowano poniedziałek, 11 maja 2009, 09:02 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Następna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...