diabLica napisał(a):Loku ma rację temat nieco dziwny i bez celu...
no chyba, że robimy mydło i powidło to podyskutujmy co kto jada na śniadanie, jak utrzymać makijaż pod kaskiem i odpowiednia fryzure... jakie proszki spieraja plamy z tłuszczu albo kto jakiego kompa ma w domu...
jak utrzymać makijaż pod kaskiem i odpowiednia fryzure to chociaż ma cokolwiek wspólnego z motocyklami, swoją drogą dla Kobiet mógłby być to świetny temat, tak więc do dzieła
moje zdanie jest takie, że z forum motocyklowego zaczyna się robić forum o wszystkim i o niczym...
"chwalenie" się samochodem być może spowoduje, że ktoś się dowartościuje, ale tak naprawdę nic nie wnosi do forum, tylko nic nie znaczącą wiedzę... może niedługo zaczniemy podawać także stan konta i kto ile panienek w życiu zaliczył, bo do tego się to sprowadza...
odnośnie słusznego podejścia Konrada chodziło mi nie o to, że każdy ma jeżdzić maluszkiem, tylko o to, że on nie przywiązuje aż takiej uwagi do auta, bo woli wszystkie "wolne" pieniążki inwestować w moto. No i że nie wstydzi się powiedzieć że ma maluszka a nie np "jedyną słuszną klasę Mercedesa" itp. Chyba nasze forum miało służyć rozmowom o motocyklach i jednoczeniu się posiadaczy jajek, a nie do lansu i pokazania się.
a co do ogólnej oceny forum to od początku jak się zalogowałem wydawało mi się, że jest to najbardziej zajebiste forum do jakiego należe i chciałbym żeby dalej tak było
sorry za off top