Samochody

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez Loku » wtorek, 19 maja 2009, 15:01

diabLica napisał(a):Loku ma rację temat nieco dziwny i bez celu...
no chyba, że robimy mydło i powidło to podyskutujmy co kto jada na śniadanie, jak utrzymać makijaż pod kaskiem i odpowiednia fryzure... jakie proszki spieraja plamy z tłuszczu albo kto jakiego kompa ma w domu...

jak utrzymać makijaż pod kaskiem i odpowiednia fryzure to chociaż ma cokolwiek wspólnego z motocyklami, swoją drogą dla Kobiet mógłby być to świetny temat, tak więc do dzieła :lol:

moje zdanie jest takie, że z forum motocyklowego zaczyna się robić forum o wszystkim i o niczym...

"chwalenie" się samochodem być może spowoduje, że ktoś się dowartościuje, ale tak naprawdę nic nie wnosi do forum, tylko nic nie znaczącą wiedzę... może niedługo zaczniemy podawać także stan konta i kto ile panienek w życiu zaliczył, bo do tego się to sprowadza...

odnośnie słusznego podejścia Konrada chodziło mi nie o to, że każdy ma jeżdzić maluszkiem, tylko o to, że on nie przywiązuje aż takiej uwagi do auta, bo woli wszystkie "wolne" pieniążki inwestować w moto. No i że nie wstydzi się powiedzieć że ma maluszka a nie np "jedyną słuszną klasę Mercedesa" itp. Chyba nasze forum miało służyć rozmowom o motocyklach i jednoczeniu się posiadaczy jajek, a nie do lansu i pokazania się.

a co do ogólnej oceny forum to od początku jak się zalogowałem wydawało mi się, że jest to najbardziej zajebiste forum do jakiego należe i chciałbym żeby dalej tak było :?

sorry za off top
Ostatnio edytowano wtorek, 19 maja 2009, 15:09 przez Loku, łącznie edytowano 1 raz
Loku

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 15:19

Loku - luzik :) To teraz rozumiem co Ciebie tak podirytowało. Wystarczy, że będziemy dużo rzeczy w HYDEPARKU (i chyba nie tylko) traktowali z przymrużeniem oka, bo inaczej to co chwilę będzie w nas krew wrzała (ktoś gdzieś wcześniej napisał o "jedynie słusznym kolorze" motocykla ;) )

Ja tam się nie martwię o off-topic, w końcu tutaj można :P Mnie to forum podoba się właśnie za to, że ludzie nie boją się powiedzieć swojej opinii, nawet, jeżeli jest skrajnie różna od reszty i nie oponują przed dyskusją. I że krzyczą, co ich boli, gdy ich boli ;)

Widocznie inaczej odebraliśmy cały temat o samochodach, ale teraz już wiem, dlaczego i w związku z tym zapraszam na piwo :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez Loku » wtorek, 19 maja 2009, 16:21

Ja właśnie też to lubie w tym forum, że jak sie coś napisze odmienego to jest normalna kulturalna dyskusja i przedstawianie argumentów czego innym forom niestety brakuje.
Nyuno, dzieki za kreatywną i nienerwową rozmowe o to właśnie chodziło. A co do piwka to ja jedno stawiam i mam nadzieje że sie jakoś na nie wszyscy zgadamy jak tylko bedziemy mieli troche czasu.
Loku

Postprzez lukka » wtorek, 19 maja 2009, 18:29

Nie zeby sie czepial, ale skoro moderator bierze udzial w dyskusji, to widac taki jest charakter forum - niestety :(. Ja przyznaje ze rzadziej zagladam ....
lukka

Postprzez firefox » wtorek, 19 maja 2009, 18:41

Panowie spokojnie, odpowiedzcie mi na pytanie, czy HYDEPARK jest tylko i wylacznie na temat motocykli??Wydaje mi sie, ze jjest o dupie marynie i taki ma byc. Zarzucilem temat samochodow bo tak chcialem, pogadac o byle czym bez zadnego sprzecia i problemu, chcialem sie wygadac.

Dzieki temu znalazlem osoby, ktore cos z moich samochodem maja wspolnego w tym jedna wlasnie taki posiada i wiem w razie czego do kogo uderzac....

Jak kiedys zmienie samochod to byc moze dzieki tej tematyce znajde kogos kto mi doradzi w zakupie.

Loku, czasem mam wrazenie ze jak nie jest cos po Twojej mysli to juz tego nie akceptujesz, ciesze sie ze wyrazasz swoje zdanie (czesto sie z nim zgadzam), ale czasem troche przesadzac.

Jesli trzeba, temat skasuje i forum bedzie takie jak dawniej :)

A teraz piwko dla wszystkich a wodka dla Loku :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 18:46

Zupełnie nie zrozumiałem o co chodzi :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » wtorek, 19 maja 2009, 18:52

Oj bo siedze w robocie i juz kota dostaje od selectow :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 18:55

select CHMIEL, WODA, CO2
from PIWO
into SZKLANKA ;)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » wtorek, 19 maja 2009, 19:04

Nyuno napisał(a):select CHMIEL, WODA, CO2
from PIWO
into SZKLANKA ;)

Tam jest woda czy wóda bo to zmienia postac rzeczy, z innej tabeli musisz korzystac i wygladaloby to tak:

select piwo, ludzie from 24godzinny where spanie in ('dom') or spanie ('ciepla laweczka') and ludzi >=10 and data_rozpoczecia between '20:00' and '21:00'

ale to zapytanie dosc dlugo bedzie sie wykonywac wiec mozemy zoptymalizowac i zrobic tak

select wódka, ogórek, zakąska, ludzie from 24godzinny where spanie in ('dom') or spanie ('ciepla laweczka') and ludzi >=2
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 19:28

proponuje tak:

select P.WODKA, J.OGOREK, J.ZAKASKA, F.UZYTKOWNICY
from PICIE P, JEDZENIE J, FORUM_GSXF F, MIEJSCA M, CZAS C
where M.SPANIE in ( 'dom', 'ciepla laweczka' )
and count ( F.UZYTKOWNICY ) > 10
and C.DATA_ROZPOCZECIA between '20:00' and '22:00'
and P.ILOSC > 6

mysle ze lepsze :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » wtorek, 19 maja 2009, 19:46

Nyuno napisał(a):proponuje tak:

select P.WODKA, J.OGOREK, J.ZAKASKA, F.UZYTKOWNICY
from PICIE P, JEDZENIE J, FORUM_GSXF F, MIEJSCA M, CZAS C
where M.SPANIE in ( 'dom', 'ciepla laweczka' )
and count ( F.UZYTKOWNICY ) > 10
and C.DATA_ROZPOCZECIA between '20:00' and '22:00'
and P.ILOSC > 6

mysle ze lepsze :)

na pewno ladniejsze co nie zmiana faktu ze ja nadal siedze i kwitne :(
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez lukka » wtorek, 19 maja 2009, 20:17

Nie zeby sie czepial, ale skoro moderator bierze udzial w dyskusji, to widac taki jest charakter forum - niestety :( . Ja przyznaje ze rzadziej zagladam do Hydeprku niz gdzie indziej i luzik..

A poza tym mam chyba krzywe pazury bo urwalo mi ostatniego posta w polowie zdania wiec teraz go koncze... ale poniewaz jest to Hydepark to pozwole sobie o tym napisac...
lukka

Postprzez Loku » wtorek, 19 maja 2009, 21:22

eee.... Chłopaki zmieńcie dilera albo bierzcie połowę :lol: :lol: :lol: :lol:

taki żarcik z 39 i pół ;)

a tak to luzik, nie kłóćmy się już, bo to bez sensu, a z waszych powyższych postów nic nie kapuję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Loku

Postprzez firefox » wtorek, 19 maja 2009, 22:37

Loku napisał(a):eee.... Chłopaki zmieńcie dilera albo bierzcie połowę :lol: :lol: :lol: :lol:

a tak to luzik, nie kłóćmy się już, bo to bez sensu, a z waszych powyższych postów nic nie kapuję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I o to chodzi :))) kiedy pijemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bo ja ciagle w robocie :P :P :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez lukka » wtorek, 19 maja 2009, 23:32

Nie mowcie ze ogladacie 39 i 1/2!!!!!???? :shock: To porażka jakaś na siłe zrobiona punkowa wersja polskiego plastiowego serialiku z panami i paniami o ładnych buziach którzy udaja ze graja na gitarach i sa ogolnie spoko .... bleee :P
lukka

Postprzez cookieman » środa, 20 maja 2009, 06:18

firefox napisał(a):
Loku napisał(a):eee.... Chłopaki zmieńcie dilera albo bierzcie połowę :lol: :lol: :lol: :lol:

I o to chodzi :))) kiedy pijemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bo ja ciagle w robocie :P :P :P

na jakieś piwsko ja zawsze chętnie się udam
cookieman

Postprzez kristos » środa, 20 maja 2009, 08:43

firefox napisał(a):
kristos napisał(a):Ja przemieszczam sie OMEGA B z 98 sedanem z niestety slabym ale za to lubiacym wypic 2.0 16

No to siemka kolego, a do klubu omegi nalezysz?Kiedys mozna sie spotkac omeszkami :)

FIREFOX do klubu nie naleze bo słyszalem ze na zlotach jest cienko ale spotkac kiedys mozna czy omkami czy jajkami to sie zobaczy
kristos

Postprzez Nyuno » środa, 20 maja 2009, 08:46

Nie ma bata kurva spotykamy się w tym tygodniu na browar!
Obrazek
Nyuno

Postprzez Ralfi » środa, 20 maja 2009, 09:11

odnośnie piwka, czy są w warszawie jakieś typowe motocyklowe knajpki?
w dwuch kółkach juz byłem.
Ralfi

Postprzez Łysolek » środa, 20 maja 2009, 09:15

tak masz jeszcze Tatoo Bar na Ursynowie i w centrum Migawka
Łysolek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDEPARK