Zatrzyjecie się jak gliniarze machają lizakiem czy rura?

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez kosa1022 » niedziela, 12 kwietnia 2009, 21:25

A ja mam podgiętą tablice bo mam obcięty błotnik i nie chce aby mi chlapało i też jestem debilem???? Loku widział latał ze mną i czy od razu jestem mało inteligentny ???
Sory Łysolek ale źle oceniasz ludzi. (mówie tylko i wyłącznie o podgiętej tablicy)
kosa1022

Postprzez lukka » środa, 15 kwietnia 2009, 11:16

Wiadomo - my Polacy lubimy stereotypy motocyklista=wariat, dawca itd.. z małymi wyjatkami , tak samo podgięta tablica=debil, wariat itd.. również pewnie z małymi wyjątkami ;). Trudno się nie zgodzić Łysolkiem, jak widzę gówniarza na Cebrze albo Gixerze z podgiętą tablicą to na 99% za chwilę będzie on leciał na gumie przez miasto - a wiadomo że tablicę ma podgietą w wiadomym celu. Czy wątek jest bez sensu? Nie wydaję mi się, bo trzeba takie gówniarstwo trzebić, aby ich stereotyp debila nie budował groźniejszego stereotypu wśród ludzi, motocyklista=wariat, bo to jest powodem agresji na drodze i zachowań jakie podał Żółwik
lukka

Postprzez firefox » środa, 15 kwietnia 2009, 14:07

A moze by tak zrobic jakis maly mechanizk na guziczek coby zaslaniam tablice i odslanial. Taki maly 007 jajko zglos sie :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Daniel » sobota, 23 maja 2009, 18:23

U mnie sprawa z tablicą wygląda tak http://www.youtube.com/watch?v=kQhP4V35QBc
Jeżeliz zatrzymywałby mnie policjant zatrzymałbym się,nie uciekałbym ponieważ gsxf to mój pierwszy większy motor i nie chce ryzykować,tablice zrobiłem bo lubie takie wynalazki których inni nie posiadają
Daniel

Postprzez firefox » sobota, 23 maja 2009, 18:39

Jak to zrobiles :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Daniel » sobota, 23 maja 2009, 19:52

Siłownik od centralnego zamka jest przymocowany do nadkola,na kierownicy mam przełącznik,naciskam "guzik" i tablica się składa,naciskam drugi raz,powraca tak jak powinna być
Daniel

Postprzez lukka » sobota, 23 maja 2009, 20:08

lukka

Postprzez Daniel » sobota, 23 maja 2009, 21:00

600zł bym za to nie dał,ale w samochodzie trzeba by było tez wymyślec coś co zasłaniałoby nalepke na szybie,bo jeżeli zasłonimy tablice a nalepka będzie widoczna to też niec nam to nie da,może tylko pogorszyć sytuację
Daniel

Postprzez lukka » niedziela, 24 maja 2009, 16:37

Jeszcze nie widziałem policyjnego fotoradaru który potrafiłby sfotografować nalepkę z rozdzielczością pozwalającą na odczytanie numerów. Pewnie ze twój patent dla moto jest lepszy i tańszy... roleta jest dobra dla puszek ..
Ostatnio edytowano niedziela, 24 maja 2009, 16:38 przez lukka, łącznie edytowano 1 raz
lukka

Postprzez Daniel » niedziela, 24 maja 2009, 20:15

No ja jakiś czas temu słyszłam w wiadomościach w tv o jakimś gościu kóty przekroczył prędkość i dotał mandat(nadział się na fotoradar),wkurzył się,zasłonił tablice i zaczął śmigać przed tym samym fotoradarem z dużo większą prędkością niż dozwolona,zdziwił się kiedy policjanci zapukali do jego drzwi ze zdięciami i mandatem,dostał kilka tysięcy złotych grzywny i kilkanaście punktów karnych także musiał pożegnać się z prawkiem,właśnie dlatego że nie zasłonił nalepki na przedniej szybie
Daniel

Postprzez ZiGi » wtorek, 26 maja 2009, 09:43

Daniel napisał(a):No ja jakiś czas temu słyszłam w wiadomościach w tv o jakimś gościu kóty przekroczył prędkość i dotał mandat(nadział się na fotoradar),wkurzył się,zasłonił tablice i zaczął śmigać przed tym samym fotoradarem z dużo większą prędkością niż dozwolona,zdziwił się kiedy policjanci zapukali do jego drzwi ze zdięciami i mandatem,dostał kilka tysięcy złotych grzywny i kilkanaście punktów karnych także musiał pożegnać się z prawkiem,właśnie dlatego że nie zasłonił nalepki na przedniej szybie

Jak dla mnie logicznie myśląc gość został po prostu rozpoznany jako ten sam frajer który raz już strzelił sobie fotę z widocznymi tablicami a potem je tylko zasłonił.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Nyuno » wtorek, 26 maja 2009, 09:58

Ale żeby można było wystawić Ci mandat, muszą mieć dowód identyfikacyjny, czyli musieli mieć numery samochodu. W innym przypadku nie mają jak Ci wystawić mandatu, bo przecież nie na zasadzie: to taki sam model, typ, kolor i kształt :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » wtorek, 26 maja 2009, 10:08

Nyuno napisał(a):Ale żeby można było wystawić Ci mandat, muszą mieć dowód identyfikacyjny, czyli musieli mieć numery samochodu. W innym przypadku nie mają jak Ci wystawić mandatu, bo przecież nie na zasadzie: to taki sam model, typ, kolor i kształt :)

I ten sam gosciu ktory jadl kielbase w czasie jazdy :)

Zdjecia z foto sa wyrazne, widac dokladkie kto siedzi za kolkiem, ale zgadzam sie z nowym Modem, ze nie moga mandatu na podstawie widocznej na zdjeciu kielbasy zrobic, musza miec identyfikator w postaci np nr rej :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Ralfi » wtorek, 26 maja 2009, 13:33

nie wystarczy samo zdjęcie tablic, trzeba pamiętać o naklejce na przedniej szybie, tam również jest nr rej.
Ralfi

Postprzez Nyuno » wtorek, 26 maja 2009, 14:14

Nie wystarczą same tablice? To jak w moto z tyłu fotkę cykną, to nie musimy płacić? :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez Ralfi » środa, 27 maja 2009, 10:16

chodziłio mi o zasłonięcie tablic Trolu
Ralfi

Postprzez Nyuno » środa, 27 maja 2009, 10:21

Ralfi napisał(a):nie wystarczy samo zdjęcie tablic

Ja tu widzę zdjęcie, a nie zasłonięcie, ale teraz już wiem o co chodzi. Chyba :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez Ralfi » środa, 27 maja 2009, 10:35

To już nie można zdjąć tablicy?
Ralfi

Postprzez ZiGi » sobota, 6 czerwca 2009, 21:26

Jak patrze sobie na czym śmiga policja to tak sobie myślę że byle czym się im nie ucieknie. No bo jak by nie patrzył jeżdżą na BMW K1300GT

Obrazek
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez firefox » niedziela, 7 czerwca 2009, 06:40

Wczoraj widzialem jak dwoch motocyklistow gosciu zatrzymal na pulawskiej
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDEPARK