Budzik napisał(a):lewmichal, jakbyscie chcieli to moge Cie z plaskim przenocowac i mozemy pojechac z wawy juz razem

Budzik napisał(a):ruda/, to styknij sie z GOFem, on chce jechac w piatek po 17, bo o 17 konczy prace. ja bede jechal w PIATEK z samego rana albo w czwartek, ale wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie to piatek
Budzik napisał(a):krajowa 7 chyba, ale zdaje mi sie ze to jest blizej morza:P
takie winkielki, nowiutki asfalt, i co chwila fotoradary
ruda/ napisał(a):Budzik napisał(a):ruda/, to styknij sie z GOFem, on chce jechac w piatek po 17, bo o 17 konczy prace. ja bede jechal w PIATEK z samego rana albo w czwartek, ale wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie to piatek
Barodz chętnie bym sie stykneła, tylko że ja to napewno przez Kraków pojadę![]()
![]()
Tzn. na Mazurach jest taka traska koło Olsztynka ja muszę ją zaliczyć![]()
![]()
same winkle przez jakieś 30 km
Budzik napisał(a):unio, Ty bediesz w gizycku mam nadzieje?
gof napisał(a):ruda/ napisał(a):Budzik napisał(a):ruda/
A o której będziesz jechała? Pasuje wieczorem (po 17) czy wolisz w dzień?
Nyuno, Ty jedziesz?
gof napisał(a):ruda/ napisał(a):Budzik napisał(a):ruda/, to styknij sie z GOFem, on chce jechac w piatek po 17, bo o 17 konczy prace. ja bede jechal w PIATEK z samego rana albo w czwartek, ale wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie to piatek
Barodz chętnie bym sie stykneła, tylko że ja to napewno przez Kraków pojadę![]()
![]()
Tzn. na Mazurach jest taka traska koło Olsztynka ja muszę ją zaliczyć![]()
![]()
same winkle przez jakieś 30 km
A o której będziesz jechała? Pasuje wieczorem (po 17) czy wolisz w dzień? Tyle że nie chcę nikogo ustawiać pod siebie bo nie wiem czy na 100% pojadęNa razie kompletuję ekwipunek (tzn. patrzę co trzeba kupić a co ktoś miałby pożyczyć). Chyba że dostanę wypłatę w czwartek, wtedy wszystkie problemy można uznać za niebyłe.
Będzie ktoś jechał samochodem? Bo nie wiem czy te wszystkie rzeczy uda mi się zapakować na bezkufrowe jajo i to jeszcze (najprawdopodobniej) z plecaczkiem.
Nyuno, Ty jedziesz?
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości