Nyuno napisał(a):Iron Maiden, Black Sabbath, Slipknot sluchasz?
Za tymi dwoma pierwszymi nie przepadam, zwłaszcza za Iron Maiden, po prostu nie lubie heavy metalu. Slipknota lubie bardzo - IOWA rządzi, muza na pewno ma niezłego kopa i dziwie sie dlaczego Slipknot uważany jest za muzyke dla gówniarzy.
Z blackiem dałem sobie spokój, bo byłem w takim stanie, że nawet jakbym wygrał w totka to wciaż miałbym doła, przynajmniej po balladach BURZUMA hehe.
Uwielbiałem natomiast wczesne DIMMU BORGIR (do Spiritual black dimension), darkthrone'a, mayhem, immortal, satyricon (wymieniona tu Nemmesis divina jest po prostu genialna) Dark funeral, 1349 i wiele wiele innych. Po dzień dzisiejszy lubię posłuchać LIMBONIC ART - "Moon in ther scoorpio" i "Epitome of illusions" to dla mnie czarna kwitesenscja!
Ostatnio męczę MNEMIC'a, trochę MESHUGGAH i ludzi grających jak automaty hehe, mowa oczywiście o FEAR FACTORY.
Fajnie byłoby zajrzeć na Dream theater ale zazwyczaj strasznie drogie bilety są:(
666 albo 999 hehe
Ostatnio edytowano wtorek, 2 czerwca 2009, 17:22 przez Djobeł, łącznie edytowano 1 raz