przez motocyklisci-dzieciom » niedziela, 26 sierpnia 2012, 08:21
Przyznam się że dowcip z dolnej półki... wręcz niesmaczny i chamski. Gratuluję użykownikowi wyczucia i taktu a adminowi proponuję usunięcie posta.
A dlaczego ? Nie obchodzi mnie co użytkownicy wypisują sobie na forach zamkniętych, są działy z czarnym humorem, ich sprawa... ale Wy podaliście linka na Facebooku na tę stronę by ludzie pooglądali zdjęcia z Waszego uczestnictwa we wspaniałym wydarzeniu i co ? Myślicie że oglądający (napewno też ci co są właśnie na oddziale-wyobraźcie sobie też mają internet) nie przeglądają tematu do końca ? I tu natrafiają na taki "kwiatek" ? To jest niesmaczne wogóle, czy dziecko zdrowe czy chore...
Widać "wizyta" na oddziale onkologicznym na niektórych nie wywarła żadnego wrażenia... a może trzeba było wjechać na górę i popatrzeć na te biedne dzieci. Nie zdajecie sobie sprawy jaka to tragedia. Ja osobiście wiem co to znaczy. Moja niewątpliwie młoda żona po pięciu latach walki z chorobą zmarła właśnie na raka. A co dopiero jak choroba dotyka biedne dzieci...
Więc uważam że takie prostackie dowcipy opowiada się między sobą a nie publicznie.
Pozdrawiam serdecznie pozostałych forumowiczów.
Ostatnio edytowano niedziela, 26 sierpnia 2012, 09:56 przez motocyklisci-dzieciom, łącznie edytowano 2 razy