http://www.4fun.tv/aktualnosci/newsy/4f ... K4gMYb0klQ - wiecej info i plan dnia
Plan akcji MotoMikołajki.pl - 9 grudnia 2012 r.
10:00
Zbiórka na Placu Konstytucji w Warszawie
11:00 - 11:30
Przejazd z Pl.Konstytucji (do Placu Zamkowego – na plac przed kościołem św.Anny trasa: Marszałkowska, Królewska, Krakowskie Przedmieście, plac wraz z parkin-giem pomiędzy ul.Krakowskie Przedmieście a Pl.Zamkowym
11:30 - 13:00
Plac przed kościołem św.Anny Rozdawanie słodyczy przechodniom, pokaz baniek mydlanych oraz kuglarzy, grupowe zdjęcie uczestników imprezy, ustanowienie rekordu: „ilu MotoMikołajów pomieści się w najmniejszym istniejącym sklepie Carrefour”, wybory NajMikołaja i NajMikołajki przy udziale dzieci z rodzinnych i publicznych domów dziecka
13:00 - 13:30
Przejazd z Pl. Zamkowego (plac przed kościołem św.Anny) do sali OSiR Nowowiejska trasa: Krakowskie Przedmieście, Miodowa, Plac Krasińskich, Świętojerska, Aniele-wicza, Jana Pawła II, Chałubińskiego, Al.Niepodległości, Nowowiejska
13:30 - 15:30
Sala sportowa OSIR Nowowiejska spotkanie z drużyną futbolu amerykańskiego Warsaw Spartans, zabawy na trampolinie z reprezentanten Polski w gimnastyce, zajęcia na ścianie wspinaczkowej, wspólna nauka tańca, pierwsze kroki w Aikido, symulatory jazdy na motocyklu, dmuchany plac zabaw i wiele innych. 19:00 Koncert finałowy w Klubie Proxima. Koncert prowadzi Magda Michniak (Superstacja) Muzyka na żywo w wykonaniu zespołu Monkey and The Baboons oraz Raggafaya.