wiktor3966 napisał(a):Malwi nie martw się , ta znieczulica jest ogólnonarodowa....Kumpel wyłożył się w centrum Olsztyna przy małej prędkości , to omijali go wszyscy jak pachołek ,i jeszcze trąbili że "czemu on tam leży".....
wiktor3966 napisał(a):Tymon wątpie żeby to coś dało , ten ciemnogród który tutaj mieszka raczej jest niereformowalny ,zajeżdżanie , utrudnianie , trąbienie ,wymuszanie "a tak bo ja jadę większym" tak kiedyś usłyszałem od jednego człowieka.
z miejsca takiego, bez sądu! i to kurde motocykliści są nazywani dawcami przez takich 'geniuszy' (nie mówię, że motocykliści są bez winy, ale takie coś
tak jak wczoraj... 3krotnie jak się okazało)Malwi napisał(a):... zdarza mi się znacznie przekroczyć prędkośćtak jak wczoraj... 3krotnie jak się okazało)
no mam nadzieję, że nic nie przyjdzie, było tak, że wjechaliśmy (byłam z kumplem) na autostradę, no a jak to na autostradzie, to myślę 1,40 mogę polecieć. Przejechaliśmy jedne bramki, wskoczyliśmy i geniusze dwawiktor3966 napisał(a):Malwi napisał(a):... zdarza mi się znacznie przekroczyć prędkośćtak jak wczoraj... 3krotnie jak się okazało)
ale nie na kontroli prędkości ?
pojechały... ja wymiękłam przy 1,70 on pocisnął 2.05 na kolejnych bramkach (nie wiem ile tam było z 20 km) pani zaczęła się śmiać, że to jest odcinek testowy dozwolona prędkość 60km/h kurde, żebym to chociaż jakąś jedną tabliczkę widziała, ale el doopa nic nie widziałam, chyba przejadę się tam kiedyś jeszcze raz i to sprawdzę Malwi napisał(a):...pani zaczęła się śmiać, że to jest odcinek testowy dozwolona prędkość 60km/h...

KR-Ociec napisał(a):Malwi napisał(a):...pani zaczęła się śmiać, że to jest odcinek testowy dozwolona prędkość 60km/h...
Testowali MINIMALNĄ dozwoloną prędkość ???![]()
Swoją drogą, ja nic do Polic-Majstrów nie mam - tak samo wykonują swoją "robotę" jak każdy inny "robol" , tyle, że czasem są "zbyt sumienni"![]()
Ale takiego "kolesia" zza biurka, co to wymyśla te głupie oznaczenia na drogach, to bym za Moto przewiózł ......![]()
![]()
![]()
![]()
Abek napisał(a):Malwi, to poprostu wieś tańczy i śpiewa. Pizdy nie ludzie EOT z mojej strony o takich łajzach.
Kiedy br(z)ykamy razem?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości