Co komu w trawie piszczy czyli Kobiety, motocykle i inne

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 08:24

Tymon, w Chudowie byłam na zlocie... gdyby to byli moi znajomi, to dostaliby ochrzan i skończyłoby się rumakowanie :mrgreen: ale że to jakieś łosie były, ech...
"Kobiety istnieją po to, aby je kochać, a nie, aby je rozumieć." :D

:-)
Malwi

Postprzez wiktor3966 » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 09:36

Malwi nie martw się , ta znieczulica jest ogólnonarodowa....Kumpel wyłożył się w centrum Olsztyna przy małej prędkości , to omijali go wszyscy jak pachołek ,i jeszcze trąbili że "czemu on tam leży".....
wiktor3966

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 10:16

wiktor3966 napisał(a):Malwi nie martw się , ta znieczulica jest ogólnonarodowa....Kumpel wyłożył się w centrum Olsztyna przy małej prędkości , to omijali go wszyscy jak pachołek ,i jeszcze trąbili że "czemu on tam leży".....

porażka :/

Malwi

Postprzez Tymon » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 10:18

wiktor3966, Takim zachowaniem to trzeba się martwić :shock:
Tymon
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez wiktor3966 » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 12:42

Tymon wątpie żeby to coś dało , ten ciemnogród który tutaj mieszka raczej jest niereformowalny ,zajeżdżanie , utrudnianie , trąbienie ,wymuszanie "a tak bo ja jadę większym" tak kiedyś usłyszałem od jednego człowieka.
wiktor3966

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 12:46

wiktor3966 napisał(a):Tymon wątpie żeby to coś dało , ten ciemnogród który tutaj mieszka raczej jest niereformowalny ,zajeżdżanie , utrudnianie , trąbienie ,wymuszanie "a tak bo ja jadę większym" tak kiedyś usłyszałem od jednego człowieka.
:shot: :snajper: z miejsca takiego, bez sądu! i to kurde motocykliści są nazywani dawcami przez takich 'geniuszy' (nie mówię, że motocykliści są bez winy, ale takie coś :/) To chyba na Śląsku jeszcze w miarę kulturalnie jeżdżą :P

[ Dodano: 10-06-13, 13:48 ]
i metoda podobno na takich jest prosta, chociaż przeze mnie nie stosowana, jechać za taką łajzą i kopnąć w lusterko, bo po co mu jak nie potrafi korzystać z niego.

Malwi

Postprzez Tymon » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 13:12

Malwi, Głupoty przemocą nie zwalczysz. Urwiesz lusterko i spotkacie się w sądzie. Musimy wszystkich wokół traktować jakby chcieli nam zrobić krzywdę.
Tymon
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 13:17

Zgadzam się agresją na debili nic się nie zrobi, napisałam, że słyszałam o takiej metodzie. Z drugiej strony co pogrozisz palcem?

Malwi

Postprzez wiktor3966 » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 14:17

o lusterkach słyszałem ale jeszcze nie stosowałem.Sposobów jest wiele , najlepiej to jechać za takim i poczekać aż gdzieś samochód zostawi i odkręcić wentyle w oponach , bo jak ma stwarzać zagrożenie to niech się martwi skąd wytrzaśnie pompkę :D
wiktor3966

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 14:26

hehe o tym nie słyszałam :P niektórym to przydałby się dodatkowy kurs z przepisów ruchu drogowego (ale, żeby nie było, ja święta też nie jestem! bo pewnie zaraz padnie taki zarzut... zdarza mi się znacznie przekroczyć prędkość :diabel: tak jak wczoraj... 3krotnie jak się okazało)

Malwi

Postprzez wiktor3966 » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 14:35

Malwi napisał(a):... zdarza mi się znacznie przekroczyć prędkość :diabel: tak jak wczoraj... 3krotnie jak się okazało)

ale nie na kontroli prędkości ? :P
wiktor3966

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 14:51

wiktor3966 napisał(a):
Malwi napisał(a):... zdarza mi się znacznie przekroczyć prędkość :diabel: tak jak wczoraj... 3krotnie jak się okazało)

ale nie na kontroli prędkości ? :P
no mam nadzieję, że nic nie przyjdzie, było tak, że wjechaliśmy (byłam z kumplem) na autostradę, no a jak to na autostradzie, to myślę 1,40 mogę polecieć. Przejechaliśmy jedne bramki, wskoczyliśmy i geniusze dwa :paluj: pojechały... ja wymiękłam przy 1,70 on pocisnął 2.05 na kolejnych bramkach (nie wiem ile tam było z 20 km) pani zaczęła się śmiać, że to jest odcinek testowy dozwolona prędkość 60km/h kurde, żebym to chociaż jakąś jedną tabliczkę widziała, ale el doopa nic nie widziałam, chyba przejadę się tam kiedyś jeszcze raz i to sprawdzę :P

Malwi

Postprzez KR-Ociec » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 15:15

Malwi napisał(a):...pani zaczęła się śmiać, że to jest odcinek testowy dozwolona prędkość 60km/h...

Testowali MINIMALNĄ dozwoloną prędkość ??? :shock:

Swoją drogą, ja nic do Polic-Majstrów nie mam - tak samo wykonują swoją "robotę" jak każdy inny "robol" , tyle, że czasem są "zbyt sumienni" ;)
Ale takiego "kolesia" zza biurka, co to wymyśla te głupie oznaczenia na drogach, to bym za Moto przewiózł ...... :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:
Ostatnio edytowano poniedziałek, 10 czerwca 2013, 15:15 przez KR-Ociec, łącznie edytowano 1 raz
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!!
--------------------------------------------
(KR-Ociec tel.: 509-867-657 )
Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
KR-Ociec

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 15:49

chciałam wrzucić jaki piękny grad był u mnie 10 minut temu, ale ja jak to ja... mam dwie lewe łapki do takich rzeczy... :/ generalnie grad wielkości piłeczek ping pongowych :/

[ Dodano: 10-06-13, 16:51 ]
KR-Ociec napisał(a):
Malwi napisał(a):...pani zaczęła się śmiać, że to jest odcinek testowy dozwolona prędkość 60km/h...

Testowali MINIMALNĄ dozwoloną prędkość ??? :shock:

Swoją drogą, ja nic do Polic-Majstrów nie mam - tak samo wykonują swoją "robotę" jak każdy inny "robol" , tyle, że czasem są "zbyt sumienni" ;)
Ale takiego "kolesia" zza biurka, co to wymyśla te głupie oznaczenia na drogach, to bym za Moto przewiózł ...... :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:

skoro pańcia w okienku powiedziała, że dozwolona prędkość była 60km/h to chyba oznacza, że nie więcej niż 60, no ale ja się tam nie znam... nie zmienia faktu, że i tak oboje troszeczkę przegieliśmy, nawet jadąc tyle ile bozia przykazała na autostradzie :P

Malwi

Postprzez Abek » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 17:56

Malwi, to poprostu wieś tańczy i śpiewa. Pizdy nie ludzie EOT z mojej strony o takich łajzach.

Kiedy br(z)ykamy razem? :diabel: :diabel: :diabel:
Abek

Postprzez Malwi » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 18:13

Abek napisał(a):Malwi, to poprostu wieś tańczy i śpiewa. Pizdy nie ludzie EOT z mojej strony o takich łajzach.

Kiedy br(z)ykamy razem? :diabel: :diabel: :diabel:

ale nic nie zrobię na takie cholery :P

wspólne? hmm trudna sprawa :P wszystko zależy od czasu, teraz jeszcze od pogody :P bo tak to ostatnio to brykam, jeśli już brykam, to sama na wydział, a tak to z Marcinem gdzieś latamy :D W sumie wczoraj gadaliśmy o tym, że wypadałoby troszkę winkielki podszlifować w moim wykonaniu... booo to, że powoli, choć z trudem, zaczynam się w nie składać, to jeszcze nie oznacza, że robię to z zupełnym przekonaniem i pełną świadomością. Ale Bartku mówisz masz... myślę, że do Krzyżtoporu się bryknę z chęcią :P chyba, że myślałeś o jakimś wcześniejszym terminie :P

Malwi

Postprzez szybki_czopek » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 21:38

Ja tak trochę z innej beczki, w środę na 9 rano mam odwiedzić pewną placówkę na ulicy Pięknej w Warszawie. Wybieram sie na moto z Lublina i problem jest tego typu, że do środka nie mogę wnieść nic poza teczką rozmiarów a4, potrzebuję gdzieś w okolicy zostawić tankbag i kask, jakieś pomysły może mają lokalni jeźdźcy?
Obrazek
szybki_czopek

Postprzez mizzar » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 21:48

Drogi Czopku, się wtedy szuka tutaj:
http://www.mapservices.org/myguestmap/map/jacekl
I pisze PM do najbliższego kolegi.
Jaki adres na Pięknej? Ministerstwo czy ambasada? To tylko kawałek ode mnie.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 10 czerwca 2013, 21:49 przez mizzar, łącznie edytowano 1 raz
mizzar

Postprzez szybki_czopek » poniedziałek, 10 czerwca 2013, 22:10

Ambasada, z tym tylko, że atakowanie użytkowników chciałem odłożyć jako ostateczność:) myślałem, że może w niezbyt dużym promieniu znajdę choćby jakiś sklep z zamykanymi szafkami czy coś.
Obrazek
szybki_czopek

Postprzez szybki_czopek » piątek, 14 czerwca 2013, 19:40

Link do mapki pomógł, dodawajcie się tam wszyscy , a sam Mizzar również pomógł i to bardziej niż mógłbym sobie to sam wymyślić. Dzięki jeszcze raz :)
Obrazek
szybki_czopek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDEPARK